Ново рок събитие ще се проведе в барбекю "МОМО"на 08.10.2016г. Този път гостуващата група е "ОксижеН". За запознатите няма да споменаваме че става дума за хеви метал. 

ВХОД: 4.00 лева

Начало 22:00ч.

Резервации: 0899 107 909  

Ето и малко повече информация за групата:

Началото на бандата с най- звучното име - „ОксижеН“ , се полага в края на 2010 година в град София.Всичко започва след запознанството на две млади и талантливи момчета ,а именно Ради-барабани и Симо-китари. Тяхната обща мечта е да достигнат до сърцата на хората с качествена и завладяваща музика, както и 110% раздаване на сцената. Постепенно съставът започва да се оформя, като към тях се присъединяват Боби и Мишо, но по стечение на обстоятелствата не се задържат за дълго в групата.

Репетициите започват два месеца по-късно и като истински фенове на хубавата тежка музика, тяхното желание е да свирят песните на любимите си групи. Появяват се и първите идеи за авторски песни, а Симо заема ролята и на временен вокал. Една година по-късно, през март 2012, след няколко месеца прекъсване и намирането на постоянно място за репетиции, в редиците на бандата влиза Тошко на бас китара, а малко след това и Теодор на втората ритъм и соло китара. Репетициите продължават и първата изява на открито е през септември. Следват още няколко концерта до края на годината.

През 2013г. групата набира сили с нови авторски песни и участия в и извън столицата, в клубове и под звездите.Последното попълнение в състава е Ники, който е новият вокал на групата. Неговото присъединяване става през месец август 2013г. Групата определя своя стил като тип „ОксижеН“ или още познатия hard rock/heavy metal.Всички в бандата са повлияни от най-различни групи и изпълнители, но на кратко: Godsmack, Pantera, Metallica, Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers, Stone Sour, Halloween, Iron Maiden, Б.Т.Р., Ахат и други.